Bolton Groep

We maken onderdeel uit van een groep. De Bolton Groep, bestaande uit Bolton Ontwikkeling en Bolton Bouw. In deze groep is alle kennis en jarenlange ervaring op het gebied van projectontwikkeling en bouwen gebundeld. Welk project u ook bij ons onderbrengt, of u nu een corporatie bent, een gemeente of huiseigenaar, u vindt altijd de meest ideale gesprekspartner tegenover u. Vanaf het moment dat u uw plannen ontvouwt, tot aan het laatste opleverpunt. We stellen u even voor aan Bolton Ontwikkeling.

Bolton Ontwikkeling

Bolton Ontwikkeling is een projectontwikkelaar die staat voor een transparante afweging van belangen. Ook voor duidelijkheid, creatieve oplossingen en het streven naar langdurige relaties. Door continue innovatie blijven we de klant op de meest optimale wijze bedienen. We ontwikkelen projecten waarin mensen zich prettig voelen en die bijdragen aan een beter leefmilieu.

Midland

Midland b.v. is de beheermaatschappij waarin het onroerend goed is ondergebracht. Vanuit deze maatschappij worden de diverse huurobjecten verhuurd. Op dit moment bestaat de onroerend goed portefeuille uit diverse winkel-, kantoor- en bedrijfsruimten met name gelegen in en rondom Woerden.

Bolton Woerden

Gerealiseerd door Budeco - the Business Development Company