renovatie

Bolton is een samenwerking aangegaan met managementbureau HERE Groep om woningen, scholen en bedrijfsgebouwen te voorzien van een beter energielabel. Het streven bij renovaties is een energielabel B of een verbetering van minimaal twee klassen. Energiebesparing en een gezond en veilig binnenklimaat is al jaren een belangrijk item. Door wet- en regelgeving, maar ook door onze maatschappelijke verantwoordelijkheid zijn we met elkaar gaan zoeken naar energiebesparingen.

Renovatie

Het Convenant Energiebesparing Corporaties laat er ook weinig misverstanden over bestaan: de komende jaren spannen de woningcorporaties zich in om de energieprestaties van hun woningen sterk te verbeteren. Het is een hele uitdaging om deze doelstelling ook daadwerkelijk te behalen, geen tijd te verliezen dus.

Door deze samenwerking kunnen we onze opdrachtgever desgewenst ontzorgen van beging tot eind. Het concept volgt een nauwkeurig uitgewerkt stappenplan, dat via een inventarisatie van de ambitie van de opdrachtgever, onderzoek van de bestaande situatie en een helder plan van aanpak leidt tot een snelle en probleemloze realisatie.

Interesse in een vrijblijvend gesprek met één van onze projectleiders? Neem dan contact met ons op.

Gerealiseerd door Budeco - the Business Development Company